Vappuna tanssitaan

Kiinnostaako vaihtoehtoinen ja rento tekeminen? Katso tästä Tuomaksen menovinkit.

VALLILAN VAPPUTASSIT TULEE TAAS

Tervetuloa Vallilan Vapputansseille 2018. Juhlakansan laittaa tanssimaan tänäkin vuonna Vallilan Tango, joka tarjoaa parhaat mahdolliset vappuisat tahdit. Varaathan mukaasi käteistä buffettia varten, josta löytyy muun muassa simaa, munkkeja ja kahvia.
Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton. Kaikki siis mukaan täyttämään puisto tanssilla ja iloisella vappumielellä.
Paikka: Hartolan puistikko Vallilassa (Inarintie 13 kohdalla)
Juhliminen alkaa klo 16 ja päättyy klo 20.
Lue lisää

WE LOVE HELSINKI VAPPUTANSSIT – ILTATANSSIT

Iltatansseissa klo 22–05 juhlat polkaistaan käyntiin ja romanttisessa vaunusalissa tanssitaan perinteiseen tyyliin vanhojen puuraitiovaunujen keskellä. We Love Helsingin DJ:t soittavat vauhdikkaampaa kotimaista iskelmää höystettynä lennokkailla välispiikeillä. Luvassa on ilmavia valsseja, svengaavaa jazzia, villiä twistiä ja riehakasta rock’n’rollia unohtamatta Suomi-iskelmän klassikoita.

Korjaamon Vintiltä löytyy suosittu Salakapakka, jossa sukelletaan klo 23–04 kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Tanssilattialla laitetaan jalalla koreasti lindy hoppia, boogie woogia ja rock’n’rollia ja vauhtia peliin amerikan malliin swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden villitysten tahtiin.

Kulmasalin valtaa loppuillasta klo 00–04 Kreba-Disco, jossa We Love Helsingin DJt villitsevät kotimaisilla kuumilla pop- ja rock-klassikoilla, huumaavalla suomi-discolla, nostalgisimmilla nuoruushiteillä ja muilla Vapun henkeen sopivilla yllätyksillä.

Tuttuun tapaan kuplivat virtaavat, juomat kuohuavat kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita.

Juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin. Herrasmiehille sopii siisti puku ja neideille esimerkiksi kaunis mekko tai hame. Vappuna erityishuomiota kannattaa kiinnittää asukokonaisuuden kruunaaviin päähineisiin ja muihin krumeluureihin.
Maanantai 30.4.2018
Ovet 22–05, K-18
Korjaamo / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki
Lue lisää

SAMMAL + TALMUD BEACH

Illan pääesiintyjänä nähdään Sammal, suomalaisen progen kova nimi, jonka uusin albumi Suuliekki julkaistiin maaliskuussa Svart Recordsin kautta. Sammal kurottaa jonnekin Vangeliksen, Moody Bluesin, skandinaavisen jatsin ja iskelmän, sekä varhaisen turkkilaisen progen ja psykedelian suuntaan. Illan avaa Talmud Beach, viiden tähden arvioita ovista ja ikkunoista julkaisuillaan kerännyt bluestrio, jonka pyrkimys on kasvattaa jännitettä nostamatta volyymia.
5.5.2018
Ovet auki klo 19, Showtime klo 20
G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki
Lue lisää

Koonnut: Tuomas Finne
Toiminnanjohtaja ja tuottaja TSL Helsingin Opintojärjestössä

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TIETOA AIKAMERKISTÄ

Aikamerkki on Työväen Sivistysliitto TSL:n yhteiskunnallinen verkkojulkaisu ja tarina-arkisto, joka päivittyy verkossa reaaliajassa. Se katsoo maailmaa työväenliikkeen arvojen näkökulmasta ja niitä pöyhien.

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Työväen Sivistysliitto

Vastaava toimittaja Pirjo Alijärvi
aikamerkki@tsl.org

Toimitus: Acamedia
Toteutus: Websteri Media