Unelmatyttöjä ja röyhkeyskoulu

Kiinnostaako vaihtoehtoinen ja rento tekeminen? Katso tästä Tuomaksen menovinkit.

UNELMATYTÖT TAVASTIALLA

Todellisen rap-extravaganza-shown tähtinä nähdään kantaaottavista teksteistä ja ajankohtaisesta synkemmästä soundista tunnettu Adikia; rnb:stä, 1990-luvun hiphopista sekä trapista ammentava, AK-yhtyeestä soolourille lähteneet, englanniksi ja suomeksi esiintyvät B.W.A & Nisa; hiphoppia, elektronista musiikkia ja poppia yhdistelevä F; juuri uuden Sotamaalauksii-sinkun julkaissut energinen duo SOFA sekä trapahtavalla Broflake-debyyttisinglellään huomiota herättänyt Yeboyah. Esityksessä nähdään myös upeat tanssikoreografiat, vaatesuunnittelija Ella Bouchtin uniikkiluomukset sekä Wilma Kuruman aka VJ Kalistan futuristiset 3D-visuaalit. D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. vie katsojat kauas kaukaiseen unelmagalaksiin ja sen yli.

Dreamgirls
to 18.10. kello 19
Tavastia-klubi
Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki
Lue lisää 

VALMENNUSPALVELU ARTISTEILLE

Tervetuloa Artistilabra-klubille Nosturin Elmun baariin 7. marraskuuta. Lavalla nähdään Artistilabra-valmennuksen käyneet mahtavat artistit D.o., Heidi Sundström, Maiju Lehti ja Tether-yhtye. Tapahtuma on maksuton. Ikäraja on 18 vuotta.

Artistilabra on Disco Ensemblen Jussi Ylikosken ja YleX:stä tutun Ninni Wetterstrandin (os. Suomalainen) uusi yhteinen bändeille ja sooloartisteille tarkoitettu valmennuspalvelu. Artistilabra-valmennus on tarkoitettu bändeille ja sooloartisteille, jotka haluavat saada toimintansa ammattimaisemmalle tasolle.

ARTISTILABRA klubi 7.11. Elmun baarissa
ke 7.11. klo 19
Nosturi
Telakkakatu 8, 00150 Helsinki
Lue lisää 

POP-MAAILMAN TULOKAS RUUSUT KEIKALLA

Ruusut on uusi elektroninen pop-yhtye, jonka jäsenet ovat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto. Ruusut sai alkunsa vuonna 2016, kun jäsenet sopivat perustavansa bändin, jollaista ei ole ennen Suomessa kuultu.

Ruusut:
Ringa Manner (The Hearing, Pintandwefall, ROOXX)
Alpo Nummelin (Cityman, Zebra and Snake, Eleanoora Rosenholm)
Samuli Kukkola (Solano + Profettes, Yöstö, Ryeders)
Miikka Koivisto (Disco Ensemble, Hisser, Normal Life)

Helatorstai-klubi 11 vee jee
to 8.11. klo 20
Henry´s pub, Simonkatu 1–3, 00100 Helsinki
Vapaa pääsy
Lue lisää 

RÖYHKEYSKOULU

Röyhkeyskoulu on naisille suunnattu luentomuotoinen tilaisuus. Tilaisuudessa kirjoittaja ja puhetaiteilija Jenni Janakka purkaa palasiksi kulttuurin tarjoamia oppeja, joita otamme vastaan kyselemättä. Kuinka paljon osaamista jää käyttämättä, kun ei uskalleta tai tajuta tuoda sitä esille. Mikä on stereotypiauhka? Miten se vaikuttaa meihin? Miten jokaisessa meistä asuu “kiltti tyttö” ja kuinka se rajoittaa mahdollisuuksiamme toteuttaa omaa potentiaaliamme. Röyhkeyskoulu asennemuijauttaa ja laittaa rinnan rottingille.

Eri paikkakunnilla ympäri maan marraskuussa

RÖYHKEE RUNDIN aikataulu ja liput
Lue lisää 

Koonnut: Tuomas Finne
Toiminnanjohtaja ja tuottaja TSL Helsingin Opintojärjestössä

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TIETOA AIKAMERKISTÄ

Aikamerkki on Työväen Sivistysliitto TSL:n yhteiskunnallinen verkkojulkaisu ja tarina-arkisto, joka päivittyy verkossa reaaliajassa. Se katsoo maailmaa työväenliikkeen arvojen näkökulmasta ja niitä pöyhien.

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Työväen Sivistysliitto

Vastaava toimittaja Pirjo Alijärvi
aikamerkki@tsl.org

Toimitus: Acamedia
Toteutus: Websteri Media