Työväen musiikkia ja duunari stand upia

Kiinnostaako vaihtoehtoinen ja rento tekeminen? Katso tästä Tuomaksen menovinkit.

KATTO AUKI -KLUBI NOSTURILLA

Elmu ry. järjestää Suomen ainutlaatuisimman klubi-konseptin, jossa klubin katto aukeaa keikan aikana kesän jokainen keskiviikko. Luvassa on kesäiltojen keskiviikkoterapiaa. Viime kesänä ei satanut kertaakaan klubin aikana, joten sama tavoite on tietenkin tälle kesälle.

Esiintyjinä kesän aikana ovat muun muassa Seminaarimäen Mieslaulajat, Litku Klemetti ja Eva & Manu.

Katso koko esiintyjälista 
Muut Nosturin keikat 
Nosturi
Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

BÄTTRE FOLK -FESTIVAALI

Bättre Folk on uuteen musiikkiin ja kirjallisuuteen erikoistunut ihmeellinen kulttuurifestivaali. Musiikin ja kirjallisuuden lisäksi festivaalilta löytyy lähiruokaa, useita saunoja, luomuviinejä ja -oluita tarjoavia ravintoloita ja baareja merellisessä ympäristössä.

Bättre Folk järjestetään 29.–30.6.2018 Hailuodon Marjaniemessä. Festivaalialue sijaitsee Marjaniemen nokalla, käytännössä keskellä merta.

Lisätietoa tapahtumasta 

Festivaalilla esiintyvät muun muassa Kerkko Koskinen, Pariisin kevät, Pyhimys, Saimaa, Vesta, Yona ja Itä-Hollola installaatio

ILMIÖ-FESTIVAALI

Suomen Turussa järjestetään miellyttävä ja intiimi ILMIÖ-festivaali lauantaina 28.7.2018. Tapahtuman paikkana toimii Turun Uittamon kansanpuistossa sijaitseva vanha tanssipaviljonki ja sen viereisen näköalaravintolan ympäristö.

Festivaalin esiintyjät ja bändit eivät edusta musiikin valtavirtaa. Tapahtumassa kohtaat varmasti taiteellisesti ja musiikillisesti korkeatasoista ohjelmaa sekä paljon mukavia yllätyksiä, jos vanhat merkit pitävät paikkansa.

Lisätietoa festivaalista 

Esiintymässä ovat muun muassa Draama-Helmi, Flamingods (Bahrain/Lontoo) ja paluun tekevä indiepop-yhtye TV Resistori sekä paljon muuta.

TYÖVÄEN MUSIIKKITAPAHTUMA

Heinäkuun lopulla järjestetään Valkeakoskella Työväen Musiikkitapahtuma, jossa esiintyy muun muassa Apulanta, Suvi Teräsniska ja Dumari & Spuget. Festivaali on kasvanut vuosi vuodelta, ja tänäkin vuonna on luvassa jotain erityistä, kun tapahtuman aikana päästetään valloilleen stand up esitys perjantaina 27.7. Kyseessä on Duunari stand up, jossa nostetaan työelämästä huumoria pisteliäästi ja kriittisesti.
26.–29.7.
Festivaalin kotisivu
Duunari stand up 

Koonnut: Tuomas Finne
Toiminnanjohtaja ja tuottaja TSL Helsingin Opintojärjestössä

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TIETOA AIKAMERKISTÄ

Aikamerkki on Työväen Sivistysliitto TSL:n yhteiskunnallinen verkkojulkaisu ja tarina-arkisto, joka päivittyy verkossa reaaliajassa. Se katsoo maailmaa työväenliikkeen arvojen näkökulmasta ja niitä pöyhien.

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Työväen Sivistysliitto

Vastaava toimittaja Pirjo Alijärvi
aikamerkki@tsl.org

Toimitus: Acamedia
Toteutus: Websteri Media