Tule tekemään biisejä!

Oletko laulusäveltäjä, -sanoittaja tai laulaja-lauluntekijä? Tarvitsetko ammattilaisen palautetta? Haluatko esittää tai kuulla laulusi konserttilavalla? Tule Hämeeseen heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Perjantaina 29.7. klo 12 alkavassa työpajassa Sääksmäellä sävelletään ja sanoitetaan uusia lauluja Heikki Salon, Sanna Korkeen ja Saija Kojon valmennuksessa. Niitä esitetään tuoreeltaan lauantaina Ekakerta – uusien laulujen festivaalilla, Työväen Musiikkitapahtuman oheistapahtumana. Työpajan ja festivaalin yhteenveto pidetään sunnuntaina

Kurssille valitaan 25 säveltäjää, sanoittajaa sekä laulaja-lauluntekijää. Hinta 195 euroa sisältää majoituksen ja ylläpidon Pappilanniemen kurssikeskuksessa Sääksmäellä.

Hae kurssille lomakkeella 29.5.2016 mennessä. Valitut saavat sähköpostia kesäkuun 15. päivään mennessä. Lisätietoja: ekakertafestivaali(at)gmail.com, 041 5042576

Ilmoittaudu Ekakerta – laulunteon työpajaan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TIETOA AIKAMERKISTÄ

Aikamerkki on Työväen Sivistysliitto TSL:n yhteiskunnallinen verkkojulkaisu ja tarina-arkisto, joka päivittyy verkossa reaaliajassa. Se katsoo maailmaa työväenliikkeen arvojen näkökulmasta ja niitä pöyhien.

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Työväen Sivistysliitto

Vastaava toimittaja Pirjo Alijärvi
aikamerkki@tsl.org

Toimitus: Acamedia
Toteutus: Websteri Media