Somalia tutuksi

Kiinnostaako rento ja vaihtoehtoinen tekeminen? Katso menovinkit lokamarraskulta.

SOMALIALAINEN ILTA

Suomen Somalia-verkoston vuotuinen Somalialainen ilta järjestetään kulttuuriareena Gloriassa torstaina 26.10. klo 17–22. Illan aikana tarjotaan somalialainen illallinen ja lavalla esiintyy vakuuttava liuta nuoria helsinkiläisiä artisteja.
Katso tästä lisätiedot tapahtumasta ja sen artisteista
Tapahtuman fb-sivu

KOTIMAISEN NÄYTELMÄN FESTIVAALI

Kansallisteatterin lavaklubilla nähdään 26.–28. lokakuuta kotimaisen näytelmän festivaali. Kirjailija-ohjaaja Elina Kilkun näytelmä Jäädä saa julma maa aloittaa tänä vuonna festivaalin lukudraama-ohjelmiston. Teksti käsittelee suomalaista väkivaltaa ja käyttää innoituksen lähteenä muun muassa Antonin Artaud’n kirjoituksia.
Kotimaisen näytelmän festivaali 2017
Juhlaohjelma 

YLEISÖLUENTO: JUHANI KIRPILÄN VUOSIKYMMENET

Amanuenssi Pia Hyttinen kertoo ke 29.11. kello 18 Taidekodin lahjoittajan Juhani Kirpilän elämänvaiheista. Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

Kyseessä on lääkäri Juhani Kirpilän Suomen Kulttuurirahastolle lahjoittama koti, jossa on esillä tämän keräämä korkeatasoinen, yli 500 teoksen suomalaisen taiteen kokoelma. Jos et ole aikaisemmin täällä käynyt, on nyt korkea aika vierailulle.
Yleisöluento

Koonnut: Tuomas Finne
Toiminnanjohtaja ja tuottaja TSL Helsingin Opintojärjestössä

 0

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TIETOA AIKAMERKISTÄ

Aikamerkki on Työväen Sivistysliitto TSL:n yhteiskunnallinen verkkojulkaisu ja tarina-arkisto, joka päivittyy verkossa reaaliajassa. Se katsoo maailmaa työväenliikkeen arvojen näkökulmasta ja niitä pöyhien.

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Työväen Sivistysliitto

Vastaava toimittaja Pirjo Alijärvi
aikamerkki@tsl.org

Toimitus: Acamedia
Toteutus: Websteri Media