Podcasteja sivistyksestä

Aikamerkissä julkaistaan kevään aikana podcasteja sivistyksestä. Tästä löydät kaikki tähän mennessä julkaistut podcastit.

Tuomaksen vieraana -sarjassa TSL:n tuottaja Tuomas Finne keskustelee vieraidensa kanssa sivistyksestä ja vähän kaikesta musta.

Suomalainen yhtenäinen peruskoulu on hieno juttu ja suomalaisen tasa-arvon ydin. Kasvatustieteen apulaisprofessori Sonja Kosunen on kuitenkin sitä mieltä, että peruskouluissa ei enää tarjota kaikille samaa sivistystä ja peruskoulun sisään on hiipinyt eriarvoisuus. Miten tässä on päässyt käymään näin?

Taiteilija Sampo Laaksonen keskustelee Tuomaksen kanssa siitä, onko taide poliittista. Huhtikuussa Laaksosella on näyttely Galleria Huudossa Helsingissä. Hän käyttää töissään pääosin kierrätysmateriaaleja.

Mediavaikuttaja Lotta Backlund keskustelee Tuomaksen kanssa muun muassa siitä, mikä on median rooli yhteiskunnallisessa keskustelussa ja ollaanko Suomessa menetetty median sivistävä ote.

Yhteiskunnallinen vaikuttaja ja johtava asiantuntija Jenni Karjalainen keskustele Tuomaksen kanssa siitä, miten työelämästä tulisi parempaa, jos ymmärtäisimme toistemme motiiveja.

Lääkäri Jonne Juntura keskustelee Tuomaksen kanssa nuorten mielenterveysongelmista.

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TIETOA AIKAMERKISTÄ

Aikamerkki on Työväen Sivistysliitto TSL:n yhteiskunnallinen verkkojulkaisu ja tarina-arkisto, joka päivittyy verkossa reaaliajassa. Se katsoo maailmaa työväenliikkeen arvojen näkökulmasta ja niitä pöyhien.

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Työväen Sivistysliitto

Vastaava toimittaja Pirjo Alijärvi
aikamerkki@tsl.org

Toimitus: Acamedia
Toteutus: Websteri Media