Murha mielten mukaan

Kiinnostaako vaihtoehtoinen ja rento tekeminen? Katso tästä Tuomaksen menovinkit tammihelmikuulle.

MURHA MIELTEN MUKAAN

Murha mielten mukaan on teatteriohjaaja ja kirjailija Joel Elstelän vuonna 2002 ensi-iltansa saanut dekkarinäytelmä, jonka tapahtumat sijoittuvat vuosituhannen vaihteen murrosvaihetta läpikäyvään Suomeen. Pikkukylän porho (Jan Appel) on murhattu. Naispoliisi (Pauliina Alanko) ryhtyy selvittämään murhaa ja epäiltynä on joukko vainajan tuttavia (Krista Alanko, Aila Herronen, Jari Mattila ja Teemu Tirri), joilla jokaisella on ollut omat syynsä nirhata kylän isokenkäinen.

Ohjaus: Juha Meriläinen ja Katy Suutari
Esityspaikka: Teatteri Kultsa, Käenkuja 6-8, 00500 HELSINKI
Ensi-ilta 13.1.2018
Katri Valan puiston Käenkujan väestönsuoja
Lue lisää

LITKU KLEMETTI, PÖLLÖT

Litku Klemetti on yksi viime vuosien valovoimaisimpia tulokkaita Suomen musiikkikentällä. Litku Klemetti on julkaissut musiikkia sekä yksin, että Tuntematon Numero -yhtyeen riveissä. Litkun soolokeikoilla koetaan takuulla heittäytymistäja suuria tunteita. Illan avaa mainio Pöllöt-yhtye, jonka lennokkaat sanoitukset saavat mielikuvituksen laukkaamaan.

Tavastia 17.2.2018
Lue lisää­

FEMMAGAALA

Femmagaala täyttää 15 vuotta ja sitä juhlistetaan seuraavassa palkintogaalassa perjantaina 23. helmikuuta Nosturissa. Femmagaala on perustamisestaan lähtien palkinnut musiikkialan konkareita, tulokkaita, onnistumisia ja kömmähdyksiä. Edellisessä Femmagaalassa palkittiin muun muassa Litku Klemetti tulokas-Femmalla, Femma-Femma palkinto annettiin Mikko Joensuulle ja Soundin äskettäin valitsema vuoden tulokas, Vesta, huomioitiin jo tuolloin Oho unohdettiin tää! – Femmalla. Illan aikana lavalle nousee useita bändejä.

Nosturi 23.2.2018
Lue lisää

Koonnut: Tuomas Finne
Toiminnanjohtaja ja tuottaja TSL Helsingin Opintojärjestössä

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TIETOA AIKAMERKISTÄ

Aikamerkki on Työväen Sivistysliitto TSL:n yhteiskunnallinen verkkojulkaisu ja tarina-arkisto, joka päivittyy verkossa reaaliajassa. Se katsoo maailmaa työväenliikkeen arvojen näkökulmasta ja niitä pöyhien.

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Työväen Sivistysliitto

Vastaava toimittaja Pirjo Alijärvi
aikamerkki@tsl.org

Toimitus: Acamedia
Toteutus: Websteri Media