Mitä nolompaa, sen parempaa

Kiinnostaako vaihtoehtoinen ja rento tekeminen? Katso tästä Tuomaksen menovinkit.

VALTAKUNNALLINEN KEIKKAPÄIVÄ

Valtakunnallista keikkapäivää vietetään ympäri Suomen 14.2.2018. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, mutta klubit voivat periä eteispalvelumaksua.
Valtakunnallinen Keikkapäivä koittaa jälleen helmikuussa ja kutsuu kaikki mukaan karkeloihin. Suomen rock-klubien liitto/ LiveFIN ry haluaa teemapäivän avulla muistuttaa niin yleisöjä, artisteja kuin vaikuttajia keikkojen ja keikkapaikkojen tärkeydestä ja merkityksestä kotimaiselle musiikki- ja kulttuurielämälle. Keikat tuovat iloa ja merkityksellisyyttä elämään ja luovat paikan kokea, jakaa ja kohdata.
Helsingissä, Elmun baarissa soittaa keikkapäivänä vuoden tulokas -palkinnon Emma-gaalassa voittanut Leo.
Lisätietoa keikasta
Tästä löydät eri klubien ohjelman

FABULOUS BÄCKSTRÖM

Ainutlaatuinen ja hulvaton teatteriesitys laulajaveljeksistä elämänsä automatkalla halki Yhdysvaltojen. Bäckströmin oopperalaulajaveljekset ovat lyöneet hynttyyt yhteen pianisti Jukka Nykäsen kanssa ja saaneet ohjaajikseen komedian mestarit Toby Parkin ja Aitor Basaurin kansainvälisesti tunnustetusta Spymonkey -ryhmästä. Lopputuloksena on tarkasti rytmitetty ja vatsalihakset nyrjäyttävän hauska musiikkikomedia, jonka musiikillinen maailma liikkuu sujuvasti Richard Wagnerin ja Johnny Cashin tummista sävyistä Broadway-musikaalien pinkin värisiin tunnelmiin.
Esiintyjät: Petri Bäckström, Jouni Bäckström, Jukka Nykänen
Kesto: 1 h 45 min (sis. väliajan)
Pe 16.2. klo 19
Musiikkiteatteri Kapsäkki
Hämeentie 68, 00550 Helsinki
Kapsäkki

PÄIVÄKIRJAKLUBI

Päiväkirjaklubi on myötähäpeää, naurua ja ennen kaikkea tunnistettavia tunteita siltä ajalta, kun kuvittelit, että olet ajatuksiesi kanssa täysin yksin – mutta kyllä me olimme kaikki siellä. Klubilla luetaan paitsi päiväkirjamerkintöjä myös rakkauskirjeitä ja kouluaineita. Mitä nolompaa, sen parempaa. Samaistuminen ja yhteenkuuluvuuden tunne on parhaimmillaan noussut hurmokseksi näillä klubeilla.
Päiväkirjaklubilla nämä nyt jo aikuisiksi varttuneet itsetietoiset murheenkryynit jakavat nolot kirjoituksensa yleisölle. Merkinnät ensirakkauksista, vanhemmista ja nuoruuden ahdistuksista ovat paitsi liikuttavia ja traagisia myös käsittämättömän hauskoja, kun ne kuulee entisen nuoren lukemana. Ensimmäinen Päiväkirjaklubi järjestettiin Helsingin Kulttuuritehdas Korjaamolla joulukuussa 2014 loppuunmyydylle katsomolle ja siitä lähtien päiväkirjoja on luettu Korjaamolla tasaiseen tahtiin.
Klubia pyörittää kaksi koomikkoa: Risto Koo Järvinen, joka on (valitettavasti) kirjoittanut päiväkirjoja koko ikänsä ja Eeva Vekki, jota hävettää joka kerta nousta lavalle omien päiväkirjojensa kanssa.
Kevään klubit: 24.2.; 31.3.; 28.4.; 26.5.
Kulttuurikeskus Korjaamo, Vintti, Töölönkatu 51 a–b, 00250 Helsinki
Klubin sivusto

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TIETOA AIKAMERKISTÄ

Aikamerkki on Työväen Sivistysliitto TSL:n yhteiskunnallinen verkkojulkaisu ja tarina-arkisto, joka päivittyy verkossa reaaliajassa. Se katsoo maailmaa työväenliikkeen arvojen näkökulmasta ja niitä pöyhien.

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Työväen Sivistysliitto

Vastaava toimittaja Pirjo Alijärvi
aikamerkki@tsl.org

Toimitus: Acamedia
Toteutus: Websteri Media