Kaaoksesta lyyriseen melodisuuteen

Kiinnostaako vaihtoehtoinen ja rento tekeminen? Katso tästä Tuomaksen menovinkit.

KAAOKSESTA LYYRISEEN MELODISUUTEEN

Pohjonen Alanko valloittaa Nosturin 24.11.2018. Koe upean konsertin äänimaailma omien kuulokkeittesi kautta. Konsertti on Silent Gig.

Pohjonen Alanko on Ismo Alangon, Kimmo Pohjosen ja Tuomas Norvion yhteinen musiikillinen maisema, jossa miehet tutkivat ihmisäänen erilaisia ulottuvuuksia. Ääni-improvisaatioista liikkeelle lähtenyt
musiikki liikkuu alkukantaisista tunteenpurkauksista hallitun kaaoksen kautta lyyriseen melodisuuteen. Tuomas Norvion samplemaailma, sekä Alangon ja Pohjosen omat instrumentit värittävät maisemaa jyrkillä
sävyillään.

Ismo Alanko: laulu, kitara, viulu
Kimmo Pohjonen: laulu, haitari, elektroniikka
Tuomas Norvio: elektroniset rytmit ja äänimaailmat
Pohjonen Alanko
Lauantai 24.11.2018
Nosturi
Telakkakatu 8, Helsinki
Liput
Tapahtuma Facebookissa

NAISRÄPPÄREITÄ KORJAAMOLLA

Matriarkaatti-klubi tasapainottaa miesten liikakansoittamaa musiikkikenttää tuomalla esiin sekä uusia että tunnettuja naispuolisia rap-artisteja Suomesta ja muista Pohjoismaista. Matriarkaatti #2 -illassa esiintyvät islantilainen CYBER (ISL), YEBOYAH ja ATK.

CYBER on Salka Valsdóttirin, Jóhanna Rakelin ja DJ Þura Stínan muodostama rap-trio, joka on osa islantilaista naisräppäreiden kollektiivia Reykjavíkurdæturia (Reykjavikin tyttäret). Yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto ”HORROR” julkaistiin viime vuonna, ja se voitti useita palkintoja kotimaassaan. Islanniksi räppäävän kolmikon synkissä bassovetoisissa taustoissa voi kuulla vaikutteita ambient- ja industrial -musiikista. Tänä vuonna julkaistiin myös Johanna Rakelin soolo-EP ”I´M YOUR NEW STEPMOM”, joka sisältää kolme englanniksi laulettua, länsirannikon soundeille flirttailevaa kappaletta.

DJ-keikoistaan tunnettu Yeboyah on pyörittänyt omia klubejaan ja toiminut Sini Sabotagen keikka-DJnä. Laajemman yleisön tietoisuuteen artisti nousi loppuvuodesta julkaistulla Broflake-kappaleellaan. Tyylitietoiselta artistilta on lupa odottaa paljon tulevaisuudessa.

Illan kolmas artisti on rap-duo Automaattinen tunteidenkäsittely eli ATK, joka käsittelee sanoituksissaan tunteita oman, virheellisen käyttöliittymänsä kautta.

Matriarkaatti #2
CYBER is CRAP (ISL)
YEBOYAH
ATK
Lauantai 1.12.2018
Korjaamo, Kulmasali / Töölönkatu 51 A, Helsinki
Lue lisää 

MANSEROKKIA

Joni Ekman & Koira edustaa tämän hetken kovinta rokkia Tampereelta. Tämän illan aikana on mahdollisuus kokea upea spektaakkeli, kun lavalle nousevat Miettiin ja Tamara Luonto. Tämä kattaus ei jätä ketään menomusiikin ystävää kylmäksi.

ANKARA MENO-ILTA 30.11.2018! EKMAN / MIETTIIN SPLITIN JULKKARIT!
Kuudes Linja
Hämeentie 13, Helsinki
30.11.2018
Liput
Facebook-tapahtuma
Kuudes linja   

Koonnut: Tuomas Finne
Toiminnanjohtaja ja tuottaja TSL Helsingin Opintojärjestössä

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TIETOA AIKAMERKISTÄ

Aikamerkki on Työväen Sivistysliitto TSL:n yhteiskunnallinen verkkojulkaisu ja tarina-arkisto, joka päivittyy verkossa reaaliajassa. Se katsoo maailmaa työväenliikkeen arvojen näkökulmasta ja niitä pöyhien.

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Aikamerkkiä julkaisee Työväen Sivistysliitto

Työväen Sivistysliitto

Vastaava toimittaja Pirjo Alijärvi
aikamerkki@tsl.org

Toimitus: Acamedia
Toteutus: Websteri Media